A Balaton Sound legstílusosabb fesztiválozói: divatos csajok és trendi srácok

A Balaton Sound a világhírű fellépők és a fergeteges hangulat mellett a legújabb trendeknek is helyt ad. Idén is rengeteg divatos fesztiválozóval találkozhattunk, most pedig megmutatjuk azokat a csajokat és pasikat, akik összeállításaik miatt joggal érdemelték ki a Balaton Sound legstílusosabb fesztiválozóinak járó címet.

A legdivatosabb csajok mellett nézd meg a legnagyobb partiarcokat és a legdögösebb kockahasakat is!

Fürdőruha és rövidnadrág

Ez az összeállítás a fesztiválozó csajok kedvence, hiszen nem csak praktikus, hanem egyben nagyon szexi is tud lenni. A farmersortok ugyanis amellett, hogy megmutatják és kiemelik a lábakat, még nagyon kényelmesek is. A fürdőruha felső pedig tökéletesen passzol a sorthoz, főleg akkor, ha az időjárás egyre csak forrósodik. A fesztiválokon az is nagyon fontos, hogy olyan lábbelit válasszunk, melyben biztosan önfeledten szórakozhatunk. Ha stílusosak szeretnénk lenni, a legjobb választás egy divatos saru vagy egy kényelmes bakancs.

Rojtok minden mennyiségben

A fesztiválok divatjában mindig visszaköszön a hippi stílus néhány eleme, így az idei év kedvencei a rojtok lettek. Legyenek akár egy felsőn vagy egy fürdőruhán, aki rojtos darabokat választ egy fesztiválon, biztosan nem nyúlhat velük mellé. Ezek a darabok lazák, figyelemfelkeltőek és egyben nagyon trendik is, így tökéletes döntésnek bizonyulnak minden fesztiválra. Minden vagány fesztiválcsajnak kötelező!

Kockák és fürdőgatyák

A Balaton Soundon a legtöbb pasi is nagyon kitett magáért, és megpróbálta a legjobb, legdivatosabb formáját hozni, hogy felkeltsék a csajok figyelmét. A srácoknak nincs olyan sok lehetőségük, ha trendiségről van szó, ezért leginkább a fürdőgatyák terén mutatkozik meg a stílusosság. Idén a térdig érő, színes darabokra szavaztak a legtöbben, melyek tökéletesen illenek a fesztiválok laza hangulatához. Ahogy pedig azt láthatjuk, legnagyobb örömünkre a pasiknál a kiegészítők sorában mindenképpen a kockahas áll az első helyen.

Napszemüveg és sapka

A napszemüveg és a sapka, illetve kalap nem csak a praktikusság miatt került be a fesztiválok alapdarabjai közé. A srácoknál leginkább a különböző baseballsapkák, és fullcap-ek hódítanak minden színben és minden mintában, míg a lányok főleg a divatos kalapokra szavaznak. A napszemüvegek között még mindig hódítanak a pilótaszemüvegek, de egyre inkább kezdik átvenni a vezetést a színes keretes fesztiválszemüvegek.

Fotók: Berta Sándor

Oldalak

Szólj hozzá Te is!