A 6 legtutibb alakformáló bugyi - Tüntesd el a karácsonyi pocakot egy pillanat alatt!

Mindannyian a legjobb formánkat szeretnénk hozni az ünnepek alatt is, ami nem mindig egyszerű a jobbnál-jobb karácsonyi fogásoktól roskadozó asztalok mellett. Szemezgess az alakformáló fehérneműk között, hogy megtaláld az alkatodnak legmegfelelőbb darabot, és légy lélegzetelállító az összes ruhádban közvetlenül karácsony után is.

Miután véget értek a karácsonyi zabálások, itt az ideje szembesülni a csúf igazsággal, néhányunknak bizony felszaladt pár kiló. De miért hagynád, hogy a már gondosan kiválasztott szilveszteri ruhádba a nem kívánt pluszok miatt ne férj bele? A legtöbb erre a napra tervezett ruha amúgy is flitterekkel, csillogó berakásokkal díszített, amik sajnos könnyen ráerősítenek minden testalkatra. Ha el akarod kerülni, hogy kerekebbnek tűnj a valósnál, egy kis csalásra buzdítunk. Nézz körbe, hogy milyen alakformáló bugyikkal tudod a legjobb formádat hozni a nagy estén! 

Tangás alakformáló 

Ha csak egy pici pocakot kell elrejtened egy feszesebb ruha miatt, válassz egy praktikus tangás fazont, hogy tökéletesen láthatatlan maradjon a kis titkod!

Magas derekú

Amikor már nem csak egy-két kiló veszélyezteti a lélegzetellátító megjelenésed, akkor nem árt ha  komolyabb darabokat vetsz be.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!