A 6 legnépszerűbb parfüm, amit sztárok terveztek

A sztárok gyakran kihasználják a népszerűségükben rejlő lehetőségeket, így a saját ruházati termékek mellett általában a parfümök megalkotásában is kipróbálják magukat.

A legkedveltebb női illatok

Meglepő módon az egyik legnépszerűbb, sztár által készített parfüm Justin Bieber nevéhez köthető. A csöppet sem férfias tinisztár nagyon jól tudta, hogy a tinilányok szívét már megolvasztotta, így könnyen ráveheti őket, hogy vegyék meg az ő nevével fémjelzett parfümöt is. A rendkívül mutatós és csajos üvegbe zárt Someday több, mint 3 millió dollárnyi, azaz megközelítőleg 630 millió forintnyi tiszta nyereséget hozott az első három héten. A színésznőként, énekesnőként, táncosként is helytálló Jennifer Lopez a parfümös sztárok sorából sem maradhatott ki, így nem meglepő módon a visszafogott és édeskés Glow 47 millió dollár bevételt hozott az első évben. A parfümök királynőjeként is ismert Celine Dion legsikeresebb illata a Sensational, amit 850 millió dollár értékben sikerült eladni.

A popdívától a sportolóig

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Akárki, akármit mond Britney és kis csapata igenis ért az üzlethez, hisz a botrányhősnő első parfümjét 2004-ben dobták piacra és a Curios már az első négy hét után bebizonyította, hogy jó ötlet volt megalkotni, mivel 100 millió dollárt hozott. Beyoncé Heat nevű parfümét olyan gyorsan elkapkodták, hogy a gyártónak még többet kellett előállítania a népszerű illatból, mely azóta is töretlenül szárnyal. A New York Yankees sztársportolója, Derek Jeter igazi hazafutásként könyvelheti el első parfümje, a Driven piacra dobását, hisz a 2006-os férfiillat még 2010-ben is a második legnépszerűbb illat volt Amerikában.

Fotók: allwomenstalk.com, blogspot.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!