Fashion&Beauty

A 90-es évek sokak által nem kedvelt szandálja újra divatba jött: te viselnéd?

Vannak olyan most már retrónak mondható trendek, amik szépen lassan újra visszakúsznak a divatba. Mutatunk is egy ilyet!

Platform

Biztosan emlékeztek a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a platformos papucsokra: szinte minden nőnek és lánynak volt egy párja. Igen, ezek azok a darabok, amelyekben jókat lehetett zakózni ha véletlenül félreléptél, rosszabb esetben pedig a bokád is kiment. De ez a papucs tudott nagyon kényelmes is lenni, nem is beszélve arról az előnyéről, hogy magasabbnak tűnünk tőle. És most nemcsak a papucsok, de a szandál verziójuk is visszatért a divatba. A boltok már televannak ezekkel a termékekkel, már csak az a dolgod, hogy kiválaszd a gardróbodhoz legjobban passzoló darabot.

Mutatunk is hozzá némi inspirációt:

Ezek a szandálok most újra fénykorukat élik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!