8 hétig tartó simaság? A szőrtelenítés nem kínszenvedés többé!

Mi nők sokszor órákat töltünk a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de ennek most vége! A Philips ugyanis kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő hatékonyan távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően. (x)

Bye-bye undok szőrszálak!

A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszálak gyökereinél, így azok természetes módon kihullanak, sőt, kutatások azt is bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr nő újra. Az időnkkel is jól gazdálkodhatunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése.

A Philips Lumea precíziós kiegészítői segítségével biztonságosan eltávolíthatjuk a szőrt az arcról és az intim területekről is. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően hihetetlenül könnyű használni a készüléket. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint tetszés szerint állíthatjuk be a bőr-és szőrtípusunknak megfelelő fényerősséget is, ami fájdalommentes kezelést biztosít.

Hogyan működik?

A Lumea enyhe pulzáló fényt bocsát a szőrtüszőkbe, ami hővé alakul, ennek következményeként pedig megáll a szőrszálak növekedése. A szőrtüszők nyugalmi fázisba kerülnek, mely természetes jelenség és egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat, így akár 8 hétig is élvezhetjük bőrünk selymes simaságát.

Megbízható és hatékony

A Lumea nem igényel különleges karbantartást vagy plusz kiadásokat, bőrünket pedig nem szárítja, a borotva- vagy szőrtelenítő krémekkel ellentétben. Enyhe fényimpulzusai gondoskodnak arról, hogy lábaink mindig selymesen simák legyenek, így mindig olyan ruhát vehetünk fel, amilyet csak akarunk.

A szőrtelenítéshez használt hagyományos termékekkel szemben ez az elegáns készülék a fürdőszobában sem foglal sok helyet, hatása azonban jobb és tartósabb, mint a hagyományos megoldásoké. A legtöbb szőrtelenítési megoldás ráadásul a fürdőszobához is köt minket, de a Lumeával mi választhatjuk ki, hogy mikor és hol szeretnénk gondoskodni bőrünkről. 

Próbáld ki most a Lumeát, mert a Philips 90 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a 2015. április 1. és 2015. július 31. között Magyarországon vásárolt készülékekre!

Részletek: www.lumea.hu vagy www.philips.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!