8 egyszerű tipp a hidratált bőrért

Vajon mindent megteszünk annak érdekében, hogy bőrünk ne szomjazzon? Olvasd el tanácsainkat, és próbálj minél többet betartani, hogy egészséges és gyönyörű legyen a bőröd.

Tisztítás után

A reggel és este esedékes arctisztítási rituálé után töröld szárazra az arcodat, majd használj hidratáló szérumot. A szérum sokkal koncentráltabb, így a napozással szerzett apró ráncoskák feltöltődnek, a bőröd újra feszes és friss lesz. A szérumot mindig a krém előtt vigyük fel.

Sminkalap

A smink könnyen kiszáríthatja, roncsolhatja a bőr, ha nem megfelelő termékeket használunk, ezért a smink alá használj olyan hidratálót, amire egész nap számíthatsz. A fényvédőfaktort se felejtsd el, hisz fontos eleme a jó, minőségi termékeknek, amelyeknek könnyen fel kell szívódniuk és friss érzetet kell hagyniuk.

A légkondi

Ha légkondicionált helyiségben dolgozol, akkor a bőrödnek folyamatosan alkalmazkodnia kell a változó körülményekhez, ez pedig kellően megviseli. Hidegből melegbe, párásból szárazba, igazán nem könnyű feladat... Használj olyan terméket, ami a legdrasztikusabb hőmérséklet- és páraszintváltozás közben is megakadályozza, hogy a bőröd nedvességegyensúlya felboruljon és kiszáradjon.

Frissítés

Napközben legyen nálad olyan arcpermet, mi nemcsak felfrissít, de az arcbőrödet is hidratálja. A zöldtea- illetve citrusaromával gazdagított víz remek megoldás lehet, hisz energiával tölti fel a szomjazó arcbőrt.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!