7 szuper tipp a dögös frizuráért

A sztárok mindig tökéletes haja és egészséges tincsei többé már nem csak álom, hisz pár egyszerű, de rendkívül hasznos trükkel mi is könnyedén csodás frizurát varázsolhatunk percek alatt.

Felülről lefelé

A bájos hullámok és a dögös loknik eléréséért a forró hajcsavarók alkalmazása a legtrendibb megoldás mostanában. Angelina Jolie New York-i fodrásza kifejlesztett nemrég egy felülről lefelé tartó csavarástechnikát. Hajtsd előre a fejed, indulj a tarkódtól és tincsenként tekerd fel a hajad! A mester szerint olyan dús lesz a hatás, mint még soha.

Laza, de tartós

A rögtönzött, szélfútta frizurákhoz is érdemes lakkot használni. Hogy lehet, hogy a sztárok frizurája mégsem merev? A hajművészek mindig egy lépéssel eltávolodnak, amikor beszórják a hajat lakkal, így a permet könnyedén hull a hajszálakra és nem tapad össze a frizura.

Az új lófarok

A hagyományos hajgumidat cseréld le olyanra, melynek végén két horog van. A horgok feszesen összetartják tincseidet és hetykébben illesztik a lófarkadat a fejed búbjára. Fél kézzel fog a hajad lófarokba, a másik kezeddel helyezd a tövére a gumit, tekerd körbe vele és a lófarok alatt kapcsold össze a két véget.

Hajvarrás

Ahhoz, hogy a feltűzött frizura megálljon a kifutókon vagy a vörös szőnyegen, a fodrászok a szó szoros értelmében a helyére varrják. Szóval ne keseredj el, ha a te mesterműved nem tart egész éjszaka, inkább rejts a kistáskádba egy pici fésűt és egy mini lakkot, így ha kócos leszel, könnyen korrigálhatod a kisebb bakikat.

Plázsutánzat

A szörfösfrizura és a lágy, napsütötte, kissé kócos haj az év minden szakaszában divatos, hisz igazán természetes és dögös. Ehhez a frizurához a waxot spray formájában fújd a száraz hajra, majd menj végig az egész hajkoronádon és az apró tincseket türelmesen tekergesd át az ujjaiddal.

Fény és csillogás

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A frizura megszárítása után jöhet a tenyérbe nyomott formázókrém és végül csak a külső szálakon végigfuttatott fénykrém, hisz így nem kelt zsíros hatást a terméke felvitele. Az ujjaiddal se túrj bele a hajba, hagyd, hogy szép sima maradjon és megőrizze a különlegesen lágy fényét.

Szelídítsd meg a vad fürtöket

Göndör haj esetén a megzabolázhatatlanul égnek álló szálakat egy igen egyszerű módszerrel fékezheted meg. Nyomj egy öreg fogkefére egy borsószemnyi hajwaxot és kend rá lágyan a drótsörényedre!

Fotók: envysalon-spa.com, fashionstylemag.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!