Fashion&Beauty

6 fekete maxiruha plus size csajoknak

Ha plus size nőként nekivágsz a leárazásoknak, akkor érdemes az őszi szezonban is hordható darabot választani. A fekete maxiruha remek választás lehet, hisz igazán időtálló és elegáns darab.

Egy kis plusz

Ha nem akarsz egy újabb egyszínű, semleges darabot beszerezni, akkor jó választás lehet egy csipkebetétes darab. A pántos és a vastagabb vállrészes felsők is jó választásnak bizonyulhatnak, neked kell eldöntened, hogy melyik részt szeretnéd kihangsúlyozni. A félvállas ruhák elegáns, sikkes hatást keltenek, így igazán időtállónak és praktikusnak bizonyulhatnak, mivel nem csak a hétköznapokon, de akár még színházba is felveheted őket.

Fotók: buzzfeed.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.