Fashion&Beauty

6 dolog, amit soha ne viselj, ha külföldre utazol: Bajba is kerülhetsz miattuk

Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.

Ezekben ne repülj

Egy utazás rengeteg időt és tervezést igényel, és valljuk be őszintén, hogy az egyik legnagyobb gondot a ruhák és kiegészítők bőröndbe pakolása okozza. Ráadásul az sem mindegy, hogy miben utazunk, hiszen a repülőgépre való felszállást számos kellemetlen biztonsági ellenőrzés és több óra várakozás előzi meg - ezeket pedig tovább nehezíthetjük, ha nem a megfelelő ruhadarabot vesszük fel. Fontos, hogy amit viselünk, ne csak divatos, hanem praktikus és kényelmes is legyen.

Kattints a galériára, ahol eláruljuk, hogy mi az a 6 dolog, amit soha ne viselj egy repülőút során, ha kényelmesen akarsz utazni és nem akarsz bajba kerülni:

1. Oversized ruhák A maxi ruhák és szoknyák, valamint a túlméretezett pulóverek rendkívül kényelmesek, különösen egy hosszú repülőút során. Azonban ezek a ruhadarabok hosszabb fennakadást eredményezhetnek a biztonsági ellenőrzésnél, mivel könnyebb elrejteni alattuk a holmikat. A kabátokat és pulóvereket az ellenőrzés során szinte mindig le kell venni, ami értékes időt vehet el, ezért inkább tedd őket a kézipoggyászba, vagy válassz olyan darabokat, amelyeket könnyen fel és le tudsz venni.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.