Előtte-utána fotók: 50 feletti nők bizonyították be a smink hatalmát

Teljes átalakuláson mentek keresztül.

A vagány csajok 50 felett is azok maradnak

Carrie jól mondta anno a Szex és New York első filmjének végén, hogy "az 50 az új őrület". Manapság számtalan ismert, érett példakép bizonyította, hogy nem számít, hány évesek vagyunk, egy igazi nő mindig képes viselni a korát. Korábban például a milliárdos üzletember, Elon Musk édesanyjáról, Maye-ről írtuk meg, hogy a 70-hez közel az egyik legnagyobb szépségmárka arca lett, nemrég pedig azt ecseteltük, hogyan utasította maga mögé Jane Fonda és Helen Mirren a dögös fiatal modelleket a párizsi divathét kifutóján. Egy szó, mint száz: az biztos, hogy a stílus nem a születésnapi gyertyák számától függ.

A smink hatalma

Persze ezek a vagány csajok, akikre mindannyian felnézünk is pontosan tudják, egy igazi nő mindent bevet, hogy kihozza magából a maximumot. Mindenki tisztában van például azzal, hogy a megfelelő sminknek és frizurának mennyi jelentősége van. Teljesen átalakíthatja az embert, ezt pedig legjobban a Grúziából származó szakember és stylist, Anar Agakishiev képes megmutatni, aki 50 feletti nőkön bizonyítja a smink hatalmát.

Igazi varázslat

A sminkes munkáit, a modelljei előtte-utána fotóit elnézve bátran kijelenthetjük, hogy a férfi egy igazi varázsló. Anar egyébként többnyire hírességekkel szokott együtt dolgozni - főként az Eurovízió versenyzőivel, de az alábbi képen például az énekesnővel, Nicole Scherzingerrel pózol -, azonban havonta egyszer 50 feletti nők is helyet kapnak a székében, hogy megtapasztalhassák a profizmusát.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!