Ez a gyönyörű 69 éves nő bizonyítja, hogy a szépség nem a kortól függ

Ilyen, amikor valaki a 70-hez közel is elképesztően stílusos.

Maye Musk a CoverGirl új arca

A dél-afrikai származású üzletember, Elon Musk (akinek nevéhez olyan vállalkozások fűződnek, mint a PayPal vagy a Tesla Motors) édesanyja a legjobb példa arra, hogy a szépség kortalan, és egy igazi nő akárhány évesen képes rá, hogy stílusával bárkit maga mögé utasítson. A 69 éves Maye egyébként a CoverGirl új arca, a sminkes márka ugyanis egy olyan modellel szeretett volna dolgozni, aki képviseli az erős, független vonalat, és megszegi az általános szabályokat.

Sztárok ölelésében

Maye csatlakozik a CoverGirl sztáros csapatához, a márka ugyanis olyan nevekkel is kollaborál, mint az énekesnők Taylor Swift és Katy Perry, illetve a fiatal színésznő/modell Zendaya. Egy korábbi - a New York Times-nak adott - interjú során a 69 éves nő kifejtette, mennyire örül a lehetőségnek.

"Imádom, hogy a CoverGirl bemutatja a sokszínűséget. Előttem egyetlen ilyen idős arccal sem dolgoztak. Áprilisban leszek 70, és szerintem a nők többsége inspirálónak tartja majd, hogy ebben a korban is képes valaki jelen lenni a szakmában, ilyen szinten. Az öregedés számomra nem teher. A folyamat során magabiztosabb és határozottabb leszel. Ünneplem a korom, és nem próbálom elrejteni, mondván, hogy csak 50 vagyok. Büszke vagyok arra, hogy 70 leszek" - fejtette ki Maye.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2