5 tipp, hogyan legyél gyönyörű smink nélkül

Ahhoz, hogy gyönyörűnek érezzük magunkat nem elég egy csinos ruha vagy egy vadiúj frizura. A női léthez hozzátartozik, hogy szeretjük sminkszerek alá rejteni hibáinkat, és ha nem is mászkálunk éjjel-nappal festékben, olykor-olykor kell egy kis önbizalomtuning. Most mutatunk néhány tippet, melyet ha mindennapi rutinná teszünk, hosszútávon is megőrizhetjük bőrünk ragyogását, és örömmel mutatkozhatunk bárhol, egészségesen tündöklő arccal.

Reggeli energiabomba: a víz

Reggel a legjobb választás, amit szervezetünknek adhatunk, egy pohár meleg víz fincsi citromkarikával. Ha hozzászoktunk a napi 3 csésze kávéhoz, eleinte nehéz lehet az átállás, azonban idővel észre fogjuk venni, hogyan javul a közérzetünk és a nő az energiaszintünk. A citromos víz ugyanis megtisztítja a szervezetet a toxikus anyagoktól, ezzel egyenletessé és ellenállóvá varázsolja a bőrünket.

Barnulj teával

Rengeteg módja van a bronzos barnaság elérésének. Amellett, hogy a napsütésben lazítunk, vásárolhatunk önbarnító termékeket vagy látogathatjuk a szoláriumot. Azonban ha alkalmi megoldást keresünk, ami ráadásul káros anyagoktól mentes, próbáljuk ki az otthon is elvégezhető teafürdőt. 2 bögre vízzel főzzünk le 5 filter teát. Ha kihűlt, töltsük egy spriccelős flakonba és fújjuk végig vele a bőrünk. Ha mélyebb színre vágyunk felvihetünk még egy réteget, de öltözködés előtt mindenképp várjuk meg míg tökéletesen megszáradt. Nem csak gyönyörű fényt és árnyalatot ad a bőrnek, de hidratált és puha érzést nyújt.

Fotó: brainstrom.org

Oldalak

Szólj hozzá Te is!