Fashion&Beauty

5 stílusos szett a munkába - Válassz tökéletes outfitet a személyiségedhez

Mindegy, hogy egy üzletben dolgozol, vagy egy irodában ülsz egész nap, a stílus neked is jár! Sok munkahelyen megkövetelik, hogy milyen ruhában menj dolgozni, de ha te elengedheted magad, akkor válassz a szezon legjobb ruhakreációi közül.

Elegáns

Sok munkahelyen megkövetelik az eleganciát, de ami jó hír, hogy épp divatban van sikkesnek és előkelőnek lenni! Millió módja van, hogy feldobd az egyszerű, fehér blúz fekete szoknya kombót – például egy magassarkú csizmával és aranyszínű ékszerekkel.

Laza

Szereted az egyszerűséget és a munkában is inkább a kikapcsolódásra gondolsz? Akkor szerezz be néhány oversize ruhát, hiszen olyan lesz bennük ülni egész nap, mintha csak otthon ülnél a kedvenc mackó felsődben, közben mégis stílusos és menő maradsz. Ha magassarkú csizmát választasz hozzá, akkor elegáns leszel, de nyugodtan maradhatsz a kényelmes bakancsnál is.

Szexi

Ha szereted, ha az emberek megnéznek, szereted megélni a nőiességed és ezt ki is mutatod, akkor válassz kivágott ruhákat – a munkahelyi etikett szabályain belül. Légy dögös egy szexi, mintás harisnyával, egy rövid szoknyával és magas sarkúval.

Fotók: polyvore.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!