Fashion&Beauty

Akár egy kötözött sonka - Förtelmes ruhát öltött magára az egyébként dögös díva

Először is leszögeznénk, hogy a 46 éves Jennifer Lopez általában káprázatosan szokott kinézni, de a hétvégén megtartott American Music Awardson ez nem igazán jött össze neki.

Sajnáljuk... Jennifer Lopez nulla pont

Az énekesnő a képeken látható, Charbel Zoe által tervezett, kötözött sonka stílusú ruhában jelent meg a fotósok előtt. Tény, hogy ezzel az "estélyivel" meg tudta mutatni tökéletes alakját, de mi ennek ellenére csak rázni tudjuk a fejünket, ugyanis nem értjük, hogy miért érzi úgy a díva, hogy szüksége van erre. Ezt hagyja inkább meg olyan tehetségtelen celebecskéknek, mint Kylie Jenner…

Fotók: justjared.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.