Fashion&Beauty

Több évet is letagadhatsz: 5 jól bevált sminktrükk, amivel pillanatok alatt fiatalíthatsz magadon

Egy bizonyos kor felett arcunk vonásai látványosan átalakulnak, ehhez a természetes folyamathoz pedig a sminkelés tekintetében is fontos alkalmazkodni, ha azt szeretnénk, hogy minél tovább megőrizhessük fiatalos kisugárzásunkat.

Fiatalos kinézet

Ahogy telik az idő, bőrünk folyamatosan változó állapotához és igényeihez igazodva érdemes olykor-olykor módosítani a rutinunkon. Ez azonban nemcsak a hidratáló krémekre, anti-aging szérumokra, valamint hámlasztó termékekre vonatkozik, hanem a sminkelési technikákra is, tekintve, hogy hogy a kor előre haladtával bőrünk permanensen veszít rugalmasságából, ami azt eredményezi, hogy arcunk vonásai is átformálódnak. Néhány jól bevált, profi trükknek köszönhetően azonban gyerekjáték elérni, hogy egy bizonyos életkor felett is fiatalosak és üdék maradjunk; galériánkban eláruljuk, milyen tippeket érdemes követni, hogy minél előnyösebb sminket varázsoljunk magunknak!

A sminkelési rutinunkon nem csupán azért érdemes változtatni, mert folyamatosan változnak a trendek, hanem mert bőrünk egészsége is ezt igényli. Mivel az idő múlásával az arc fakóbbá és élettelenebbé válik, nem árt ragyogást adó alapozó mellett letenni a voksunkat, a benne lévő pigmentek ugyanis lágyítják a bőr hibáit.
Kattints a további képekért!

Íme egy egyszerű sminktrükk, amivel nagyon sok időt spórolhatsz reggel.

Leadfotó: 123rf
Forrás: HOT! Magazin

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.