Fashion&Beauty

Sosem láttuk még így: Katalin hercegné még egy katonai szettben is az egyik legszebb nő a világon

Katalin hercegné egy olyan szettben jelent meg a minap, amilyenben még sosem láthattuk korábban.

Még ez is jól áll neki

Katalin hercegné már most több címet visel, mint amennyit meg tudnánk jegyezni: ő például a Walesi hercegné, Cambridge hercegnéje, Strathearn grófnéja és Carrickfergus bárónéja. A minap pedig hozzátett egy újabbat: ő lett az első Queen's Dragoon Guards katonai egység vezérezredese, ami szépen illeszkedik az augusztusban szerzetteihez: a Fleet Air Arm tengerészeti vezérezredese és a Royal Air Force Coningsby tiszteletbeli légierő parancsnoka. Az alkalomra Katalin ellátogatott a Norfolkba és természetesen egy odaillő szettet választott.

Mielőtt átöltözött a katonai egyenruhába, érkezéskor a megszokott viseletét hordta: blézert, farmert és garbót.
Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.