4 luxuskezelés, amit ki kell próbálni

Ősszel nincs is jobb, mint egy kényeztető wellnesshétvége vagy egy kozmetikai kezelés. Íme 4 szuperhatékony csodakezelés, ami valódi luxusnak tűnhet, pedig otthon is kipróbálhatjuk!

Sóterápia

A tengeri só nagyon jó bőrtisztító, kiváló a zsíros, pattanásos bőr kezelésére, sőt számos ásványi anyagot - kalciumot, magnéziumot, szilíciumot - tartalmaz, amivel remekül méregteleníti a szervezetet. Feszesítő hatása miatt a tengeri sót a szépségápolásban is használjuk. A holt-tengeri sóterápia legalább harmincötféle ásványi anyagot tartalmaz, s nem utolsó sorban az ízületi és mozgásszervi fájdalmakra is kiváló, de gyógyítja az ekcémát, a pikkelysömört a bőr hidratálása és tisztítása mellett.

Lulur

A lulur egy különleges ápoló-masszírozó eljárás, mely Bali és Jáva szigetéről származik. A kezelés során távol-keleti fűszerkeverékekkel és gyümölcsök kivonatával masszírozzák át a testet, mely a chilis, gyömbéres vagy rizsporos változat hatására teljesen felfrissül. A vitaminok és a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak, így a frissesség mellett a méregtelenítés is garantált.

Fotók: pramugariblog.wordpress.com, pinterest.com

Oldalak

  • 1
  • 2