3 csodás haute couture kiegészítő - Elfogadnád őket?

Az haute couture ruhák és kiegészítők mindig mesés, régebbi hangulatot idéznek. Itt van három elragadó darab, amik jól mutathatnak öltözékünk ékeként.

Valentino – szatén hajcsat

Swarovski kristályok és gyöngyök díszítik a hajcsat szatén anyagát, ami a csillogás és a ragyogás tökéletes megtestesítője. Ez az ékszer egyszerű útja annak, hogy frizuránk tündököljön, így tökéletes választás fényűző eseményekre, de akár a mindennapokra is. A fekete szatén előtérbe helyezi és kiemeli a rajta lévő ragyogó díszítést.

Miso – virágos fejpánt

A halványzöldes kövekkel díszített virág és az ezüstös, metálos, csavart anyag igazán elegáns párosítás ezen a fejpánton. Ez a darab már önmagában képes arra, hogy feldobja az egész szettünket, valamint klasszikus és időtlen, ezért tökéletes akár nappali, akár éjjeli viseletre.

River Island – lógós hajcsat

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Ennek a hajcsatnak a különlegessége a lógó láncokban és kövekben rejlik, amik stílusos és trendi kinézetet kölcsönöznek neki. A kövek, díszek, lógó gyöngyök és a felső gyöngyberakás összessége együtt fényűző, pazar hangulatot teremtenek a kiegészítő számára. A színvilág pedig rendkívül bájos érzetet kelt.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!