3 budapesti outlet, ahova el kell látogatnod

Vagyunk páran, akik szeretik a márkás, jó minőségű ruhákat, de nincs mindig lehetőségünk megvenni őket eredeti árukon. Ilyenkor érdemes elnézni néhány márka outletbe, mert nagy eséllyel találhatunk magunknak néhány szuper ruhát és kiegészítőket kedvező áron.

Adidas

A Duna Házban lévő Adidas Factory outletben két üzlet is várja a sportruhákra vágyókat. Az egyikben női- és gyerekruhák vannak, a másikban a férfiaknak való felszerelések. Állandóak a 30 –70 százalékos kedvezmények, melyek a korábbi szezonok kollekcióira érvényesek, így sokkal jobb áron juthatsz márkás Adidas cipőhöz, edzőholmihoz, táskához, mintha eredeti áron vennéd. Sokszor vannak szezonális akciók is, amikor további kedvezményeket adnak a termékekre.

Cím : 1095 Budapest, Boráros tér 7.
Nyitva tartás : Hétfő-Péntek: 10-19 | Szombat: 10-15

Terranova

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A Blaha Lujza térnél komplett, kétemeletes Terranova outlet található. Itt is a korábbi szezonok kollekcióit lehet sokkal olcsóbban megvenni, aki hajlandó rá időt szánni és türelme is van a keresgéléshez szuper felsőket vehet 590-1200 forintért, vagy nadrágokat ugyanígy!

Cím: 1077 Budapest, Rákóczi út 32.
Nyitva tartás: Hétfő
-Péntek: 10-19 | Szombat: 10-14

Triumph

Márkás fehérneműt is találhatsz kedvezőbb áron. Ha éppen nem maradt annyi a ruházkodásra, amennyi kéne, de fontos a minőség és a név, akkor nézz el a Gyömrői úton található Triumph outletbe.

Cím: 1103 Budapest, Gyömrői u. 99.
Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10-19 | Vasárnap: 10-17

Fotók: blog.norrona.com, terranovastyle.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!