Fashion&Beauty

Íme 2023 leggyönyörűbb nyári sminktrendjei - imádni fogod őket!

Amikor a napsütésnek már kezd ereje is lenni és megérzed azt a jellegzetes nyári hangulatot, nem csoda, ha te is kedved kapsz, hogy újraálmodd és nyáriassá varázsold hétköznapi sminkedet.

2023 nyári sminktrendjei

A közösségi médiában már fel-felbukkanó tavaszi-nyári sminktrendek igazán csodálatos és hangulatos megjelenést varázsolnak arcunkra. A szemeket tekintve előtérbe kerül a csillogás, a figyelem középpontjából azonban az ajkak sem fognak hiányozni. Viszont azoknak sem kell aggódnia, akik a visszafogottabb trendeket kedvelik, a finom textúrájú, füstös szemek sem mennek ki a divatból. Nézd meg a galériát és inspirálódj!

1. Merész pír Az elkövetkező időszakban a merész pír óriási népszerűségre tör, bőven találkozhatunk majd vele végigsöpörve az arccsontokon, a halántékon és az orrnyergen. Friss, üde megjelenést kölcsönöz nekünk, bátran válaszd a folyékony, ne csak a por állagú formulákat!
Kattints a további képekért!

A divat sokszor inspirálja a sminktrendeket is, és ez ebben az évben sem lesz másképp. Gyönyörű szépségtrend látott napvilágot, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod.

Leadfotó: Pexels, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.