Fashion&Beauty

Íme 2023 leggyönyörűbb nyári sminktrendjei - imádni fogod őket!

Amikor a napsütésnek már kezd ereje is lenni és megérzed azt a jellegzetes nyári hangulatot, nem csoda, ha te is kedved kapsz, hogy újraálmodd és nyáriassá varázsold hétköznapi sminkedet.

2023 nyári sminktrendjei

A közösségi médiában már fel-felbukkanó tavaszi-nyári sminktrendek igazán csodálatos és hangulatos megjelenést varázsolnak arcunkra. A szemeket tekintve előtérbe kerül a csillogás, a figyelem középpontjából azonban az ajkak sem fognak hiányozni. Viszont azoknak sem kell aggódnia, akik a visszafogottabb trendeket kedvelik, a finom textúrájú, füstös szemek sem mennek ki a divatból. Nézd meg a galériát és inspirálódj!

1. Merész pír Az elkövetkező időszakban a merész pír óriási népszerűségre tör, bőven találkozhatunk majd vele végigsöpörve az arccsontokon, a halántékon és az orrnyergen. Friss, üde megjelenést kölcsönöz nekünk, bátran válaszd a folyékony, ne csak a por állagú formulákat!
Kattints a további képekért!

A divat sokszor inspirálja a sminktrendeket is, és ez ebben az évben sem lesz másképp. Gyönyörű szépségtrend látott napvilágot, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod.

Leadfotó: Pexels, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.