Fashion&Beauty

Íme a 2023-as fürdőruha trendek

Az idei fürdőruhadivat meglehetősen változatosra sikerült. Ennek főleg az az oka, hogy számtalan fazon került vissza a korábbi időszakokból és trendekből, ezért sokféle forma és minta vált elérhetővé. Szinte garantált, hogy találunk közte valami számunkra szimpatikusat.

Vintage fürdőruhák

A vintage hatású fürdőruha modellek többnyire az ötvenes évek stílusát idézik. A két részes modellek magas derékkal rendelkeznek, és ezáltal nagyon jól kiemelik a derekat. Ezen kívül egész szetteket is kaphatunk, ahol az ilyen fürdőruhák mellé szoknyaként is viselhető kendőt adnak. A vintage hatású modellek persze gyakran a mintájukban is hozzák a régi korok rendkívül nőies és előkelő stílusát. Pöttyös, virágos és csíkos mintájukkal garantáltan feldobják majd a vízparti hangulatot. Ezekhez a fürdőruhákhoz nagyon jól mutatnak a most szintén divatos különféle fonott, természetes anyagokból készült táskák és kihagyhatatlan egy csinos szalmakalapot beszerezni hozzájuk.

Fürdőruhák spagettipánttal

A spagettipánt valamikor a kétezres évek környékén volt rendkívül trendi, ami persze most sem ment ki a divatból, viszont kissé háttérbe szorult. Most azonban fürdőruhák formájában élvezhetjük ismét az extra vékony pántokat bikiniken és egybe részes dresszeken egyaránt. Az ilyen modelleket megkötős változatában is választhatjuk, amik igazán kreatívvá teszik ezeket a típusú fürdőruhákat.

Combhosszító fazonok – akárcsak a nyolcvanas években

Szinte mindenki emlékeiben ott van a kép Pamela Anderson Baywatch-beli combnál magasított piros fürdőruhájáról és persze a nyolcvanas-kilencvenes évek extra hosszú combokat adó egyrészes fürdőruha stílusáról. Jó ideje nem láttuk ezt a fazont, viszont most egyértelműen visszatért a porondra. Ismét álomhosszú lábakat varázsolhatunk magunknak a vízpartra akár dresszt, akár kétrészest választunk.

Trendi minták és színek 2023-ban

Milyen mintákkal találkozhatunk majd a legtrendibb darabok esetén? Valószínűleg ez sokakat foglalkoztat, hiszen a fürdőruhát a fazonja mellett a mintája az, ami igazán meghatározza. A különféle virágminták és dzsungelminták rendkívül népszerűek lesznek valószínűleg, hiszen ezekből már végre nem a nagyiféle formákat fogjuk találni. Fiatalos, vagány és rendkívül trendi virág- és növénymintás darabokat kaphatunk. Ezzel egy időben visszatérnek a klasszikus állatmintás modellek is. A leopárdmintát már tavaly is láthattuk cipőkön és táskákon, idén pedig teljesen egyértelmű, hogy a vízparton is tündökölni fog. A minták esetén a geometrikus, pöttyös és a csíkos is a legtrendibb darabokat fogja gazdagítani. A színek pedig rendkívül élénkek és változatosak lesznek. Tavaly is már a színesedés évét éltük, ahol is olyan árnyalatok kerültek be a divatba, amelyekkel maximum csak elvétve találkozhattunk. Most viszont a fürdőruhák terén is igazán szép cukorkaszíneket láthatunk, amelyekből csak úgy sugárzik a vidámság. Természetesen a visszafogottabb színek sem szűnnek meg létezni. A fekete még mindig sláger azok számára, akik kedvelik színekben is a minimalizmust, és sok fekete fürdőruha főleg a különleges szabásvonalával tűnik ki a tömegből.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.