Fashion&Beauty

Ez az év legnépszerűbb melltartója – te is akarni fogsz belőle párat

Egész életedben szenvedtél a kényelmetlen melltartók miatt? Van egy jó hírünk: az év legnépszerűbb melltartóját annyira imádni fogod, hogy még éjjel, alvás közben sem fogod magadról levenni.

Kényelmes, jól tart és még jól is néz ki az év legnépszerűbb melltartója

Te is jártál már úgy, hogy egész nap szenvedtél egy-egy kényelmetlen melltartó miatt, amit aztán a küszöb átlépése során azon nyomban levettél? Nem vagy egyedül! Bár a tökéletes melltartó kiválasztásához nagyon sok szempontot figyelembe kell venni (gondolunk itt a helyes méretre, testalkatra, anyagra, alkalomra stb), egy biztos: a varrásmentes melltartók garantáltan a kedvenceid lesznek az őszi szezonban!

A varrásmentes melltartók nem a létező legszexibb és legdögösebb fehérneműk, az azonban biztos, hogy nagyon sok érv szól mellettük: először is annyira puha az anyaguk, hogy olyan, mintha ráolvadnának a bőrödre. Talán nem meglepő, de a legtöbb fehérneműcég a varrásmentes melltartók éppen eme tuljdonságát használja ki: sokan ugyanis úgy hirdetik ezt a fazont, mint egy pihe-puha második bőrréteget, mely tökéletes kebleket formál a lehető legegyszerűbb köntösbe bújtava. Ugye milyen jól hangzik?

A varrásmentes melltartók mellett szól az is, hogy mindössze egyetlen darab anyagból vannak megszabva, ami miatt még egy hosszú, átdolgozott nap után sem lesz tele a dekoltázsunk fura melltartó-lenyomatokkal, melyeket főleg az elegáns csipkés, balconette vagy merevítős fazonoknál tapasztalhatunk meg. Women’s Secret Kivehető szivacsos, varrás nélküli fehér bordás top 5,495 Ft

További előnyök közé tartozik az is, hogy ezek a fazonok a háton, a vállon és a mell alatt is vastagított pánttal rendelkeznek, tehát jobban tartanak, mint egy „átlagos” melltartó; vékony, testszínű és varrásmentes anyaguk miatt pedig lényegében bármilyen kacifántos felső alá felvehetjük őket, ami rengeteg kényes szituációtól fog megmenteni minket a jövőben!

Mi kipróbáltuk és az biztos, hogy ez a fazon nem fog egykönnyen kimenni a divatból: manapság már egyre több divatmárka árulja ezeket a rendkívül praktikus darabokat és rendre sold-out lesz a webshopokban egy-egy menőbb varrásmentes melltartóból. .

A képgalériánkban most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legkelendőbb varrásmentes melltartóit. Csapj le rájuk már most!

Mango Bordázott varrásmentes melltartó 7,995 Ft
Kattints a további képekért!

Nincs olyan nő (és férfi), aki ne lenne oda az idei ősz legmenőbb sminktrendjéért - ezek után pedig nem csoda, hogy minden sztár és szupermodell ilyen sminkben lép fel a vörös szőnyegen idén ősszel.

Leadfotó: 123rf
Fotó: Women's Secret

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.