Fashion&Beauty

Ezek a világ legjobb piros rúzsai - mindenki odáig van a vörös ajkakért

Nincs még egy olyan klasszikus sminktermék a világon, mint a piros rúzs - egyszerre szexis és elegáns, ráadásul minden egyes sminket feldob! Most nagy szelektálás után kiválogattuk az általunk legjobbnak tartott vörös színú rúzsokat a 2021-es sminkszezonból!

A vörös színű rúzs egyszerre szexis és elegáns

Egy percig sem kérdés, hogy az idei év legnagyobb sminktrendje vörös ajkak, melyet a világ egyik legklasszikusabb sminktermékével, a piros színű rúzzsal pillanatok alatt elkészíthetünk. Palvin Barbara, Megan Fox, Kourtney Kardashian, Adriana Lima és még egy halom szupermodell, valamint világsztár viselte az idei év legmenőbb sminkjét a kamerák előtt - ha viszont te még nem próbáltad ki ezt a fantasztikus színű rúzst, pont itt az ideje, hogy megbarátkozz vele és kiválaszd a számodra legmegfelelőbb darabot!

Mi a nagy szerelmesei vagyunk a vörös ajkaknak és a piros rúzsoknak, épp ezért nagy szelektálás után leteszteltük, majd kiválogattuk nektek azokat a mesés ajakfestékeket, melyeket hazánkban is lehet kapni. Nem volt egyszerű menet, de sikerült! A képgalériánkban meg is találjátok az általunk legjobbnak vélt vörös rúzsokat, plusz néhány jótanácsot is, ha először vásárolnátok piros színű rúzst magatoknak.

A piros rúzsok tekintetében csak egy dologra kell figyelned: arra, hogy ne vigyed túlzásba a sminket! A piros szín már önmagában is egy rikító, feltűnő árnyalat (főleg, ha extra fehér arcbőrön használják), ezért nagyívű, füstös szemeket nem érdemes hozzá festeni, ahogyan highlighteres - csillogós arcpírokat és flitteres szmehéjkrémeket sem tanácsolunk hozzá. Csak vedd egyszerűre és alapra a figurát: egy tökéletesen megrajzolt tusvonal vagy egy semleges, barnás színű szemhéjfesték például fantasztikus lesz hozzá.

Most pedig következzenek az idei év legjobb vörös rúzsai, a kedvenc piros ajakírjaink, melyek tényleg minden sminket feldobnak!

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim (13 490 Ft - Douglas) Gazdagon pigmentált rúzs, aminek hála már egy húzással nagyon erős árnyalatot kapunk. Felesleges rétegezni, mert nem lesz tőle vadabb a színe, ezért nagyon sokáig elég. Vékony és szögletes kivitelezésének hála az ajkak minden apró szegletét tökéletesen ki lehet vele festeni, még akkor is, ha az ember rohanásban van.
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak olyan mesés illatú parfümökkel tele a drogériák, mint idén - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb parfümjeit, hogy ki tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

Leadfotó: Charlotte Tilbury
Fotó: Instagram @esteelauderhungary

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zsurzs Kati, a népszerű magyar színésznő 1993-ban távozott a Thália Színházból: a teátrum vezetését ekkor vette át Törőcsik Mari és Schwajda György, s a két színházi nagyágyú úgy ítélte meg, hogy a...
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!