Fashion&Beauty

Nagy 2020-as sminktrend előrejelzés: Hódítani fognak az élénk színek

Aki már unta a megszokott füstös szemeket és nude ajkakat, annak 2020 nagy felüdülés lesz.

Örök klasszikusok vs. újdonságok

A nők többsége imád a tükör előtt bíbelődni és sminkeket tesztelgetni: habár szinte mindegyikőnknek megvan a jól bevált napi rutinunk és nappali sminkünk, természetesen nem mehetünk el szó nélkül az új termékek és trendek mellett, amelyek kipróbálása esetén talán új mozzanattal fog kiegészülni a reggeli készülődés. A sminktermékek és trendek folyamatosan bővülnek és változnak, nem lesz ez máshogy 2020-ban sem. Természetesen azt még nem tudjuk, hogy a legnagyobb kozmetikai cégek milyen újdonságokkal rukkolnak majd elő az új évre, azt viszont már sejteni lehet, milyen típusú sminkek lesznek a legdivatosabbak az örök klasszikus tusvonal és piros rúzs mellett.

Lapozz, mutatjuk a 2020-ban hódító trendeket!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Fashion&Beauty
A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.