Fashion&Beauty

2011-es divattrend egyenesen a kifutókról

Lassacskán vége a télnek, és beköszönt a várva-várt tavasz, úgyhogy épp itt az ideje, hogy felfrissítsük a ruhatárunkat. Hogy tavasszal is abszolút trendi légy, bemutatjuk a legnagyobb divatházak tavaszi-nyári kollekcióit.

Christian Dior kreációját a matrózok viselete ihlette meg, ugyanis a két alapszín a fehér és a tengerészkék, de nem maradtak el az élénk színek sem. Az áttetsző színes ruhák igazán kellemes viseletek lehetnek egy forró nyári napon. Emellett megjelentek a virágminták, és a könnyű anyagú szoknyák, és a hatalmas féloldalas válltáskák.

A Gucci legújabb kreációiban a földszínek mellett előtérbe kerültek az erőteljesebb színek, mint a lila, a zöld, a türkiz és a narancs, amelyeket bátran variáltak a tervezők. A kiegészítőknél viszont az uralkodó szín az arany. A magasabb szoknyák, és a rojtos darabok mellett, fémmel és tollal díszített ruhák jellemezték a Gucci tavaszi-nyári kollekcióját.

A Valentino divatház kollekciójában a romantikus hangulatú fodros ruhák mellett, főszerepet kaptak a sejtelmesen áttetsző anyagú darabok. A domináns színek, a fekete, a fehér és a bézs, de akadnak élénkebb színű ruhaköltemények is.

Marc Jacobs tavaszi-nyári kollekciójából cseppet sem hiányzik, sem a változatosság, sem pedig a vidám színek. Igazán egyedi és különleges kreációkat vonultatott fel a kifutón, amivel elkápráztatta a közönséget.
 

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.