Zseniális applikáció cukorbetegeknek, ami könnyebbé teszi a mindennapokat

A cukorbetegség jellemzően az a betegség, amire sokan nem fordítanak kellő figyelmet, pedig ha nem kezelik megfelelően, akár komolyabb következményei is lehetnek. Szerencsére azonban egy igen jól karbantartható betegségről van szó, főleg akkor, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközeink és tájékozottságunk! (x)

Diabétesz Kontroll Program cukorbetegeknek

A Diabétesz Kontroll Program 4 fő támogatója az idei évben is folytatja a cukorbetegségre és hatékony diabétesz kezelésre való figyelemfelhívást. A Roche Magyarország Kft., a Merck Kft., a Pharma Nord Kft. és a Nemzetközi Édesítőszer Szövetség (ISA) 2017-ben tovább bővítik a Diabétesz Kontroll Program kínálta szolgáltatásokat.

Naplózd egyszerűen értékeid okostelefonodon!

Az okostelefonok térhódítására válaszul a Diabétesz Kontroll Program 2016 novemberétől mobil applikáción keresztül is elérhető android és ios platformon egyaránt. Az alkalmazás segítségével a cukorbetegek szinte bárhol és bármikor rögzíthetik vércukorméréseiket a 360° View vércukornaplóba, ezen kívül pedig a regisztrált felhasználók azonnali, 5% és 15% kedvezményre jogosító kuponokhoz is juthatnak, amelyek a cukorbetegek számára nélkülözhetetlen termékeket kínáló webshopban válthatók be.

Az applikáció a vércukorszint rögzítésén túl ráadásul gyógyszer-, recept- és szűrővizsgálat emlékeztető funkcióval is segíti használóját, illetve havonta frissülő cikkekkel, személyre szabható témákkal, hasznos tanácsokkal könnyíti meg a cukorbetegek életét.

Miről szól a Program?

A Program legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson a frissen diagnosztizált 2-es típusú diabéteszes betegeknek és családtagjaiknak. A betegség megállapításakor a kezelőorvos átadja a Diabétesz Kontroll Program edukációs csomagot, amely hasznos információs anyagokat tartalmaz a cukorbetegségről, választ adva a gyakorlati problémákra, amelyekkel a beteg a mindennapok során találkozhat.

A Programhoz tartozó www.dkponline.hu felület minden érdeklődő számára elérhető. A diabéteszes betegek, családtagjaik, valamint mindazok, akik érdeklődnek az egészséges életmód iránt, a weboldalon történő regisztráció után érdekes és hasznos cikkekből, valamint elektronikus hírlevelekből tájékozódhatnak, különböző kalkulátorok segítségével újíthatják meg saját életmódjukat. A Program támogatói igyekeznek a weboldal tartalmát a tagok igényéhez igazítani, így idén a cukorbetegek étkezési szokásaihoz illeszkedő, tápanyagtartalmat feltüntető „Receptek” gyűjteménnyel bővült a honlap.

Töltsd le te is az ingyenes applikációt!

A Program támogatói bíznak benne, hogy a már online felületeken is elérhető, bővített szolgáltatásokat nyújtó Diabétesz Kontroll Program mindennapi segítségül szolgál a cukorbetegeknek és mindenkinek, akinek fontos az egészséges életmód, a cukorbetegség súlyos szövődményeinek megelőzése, kezelése és az önellenőrzés. Töltsd le te is az ingyenes a DKP mobil applikációt és "használd egészséggel!"

Oldalak