Vannak dolgok, amiket párban még jobb átélni...

Mindig kedvetlenül indulsz edzeni… Magányosan keresgéled a konditerem egyik megüresedett futópadját vagy taposógépét… Alig tudod magad motiválni, reménykedsz, hátha találkozik a tekinteted egy másik szenvedő sorstárssal, s ezzel az együtt érző tekintettel kicsit bíztathatjátok egymást… Ismerős ugye? Ha mindezt szeretnéd kiküszöbölni, próbáld ki a Look Your Best páros edzését! (x)

A társaságban való edzésnek létezik egy új dimenziója. Ha eddig kételkedtél a páros edzés hatékonyságában, akkor a LOOK YOUR BEST szolgáltatása garantáltan gátat szab az eddigi hitednek. Ez az edzés ugyanis mindent magában foglal ahhoz, hogy ne magányosan, erőtlenül, inspirálás nélkül sportolj, hanem mindened meglegyen, ami egy szuper hatékony tréninghez szükséges.

 

Lássuk, mi minden kell egy gyors, eredményes és szórakoztató edzésélményhez?
Első sorban természetesen egy nagyszerű módszer. A LOOK YOUR BEST stúdiókban adott az elektrostimulációs csúcstechnológia, mely az orosz űrkutatásból indult, az űrhajósok rehabilitációjában használták elsőként. Az innováció lényege, hogy a készülék kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat. Az egész testre ható tréninggel valamennyi izomcsoportot egyszerre tudjuk aktiválni az elektródák segítségével. A Speedfitness így mindössze heti 2x15 perc időráfordítást jelent, viszont olyan hatékonyságú, mintha egy másfél órás kőkemény konditermi edzésben lenne részed.

Másod sorban kell egy profi személyi edző, aki gondoskodik a számodra megfelelő biztonságos gyakorlatsorokról és folyamatosan segíti a munkádat. A jól kombinálható, változatos edzésprogramok és a szakképzett edző segítségével garantáltan rövid időn belül eléred a célodat.

Mindehhez már csak a jó hangulat és komfortérzet hiányzik, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy igazán hatékony legyél abban, amit csinálsz. Néhány LOOK YOUR BEST Stúdióban már két EMS gépet is használnak a Speedfitness tréningekhez, így akár együtt is edzhetsz a pároddal, a barátnőddel, kollégáddal vagy épp egy családtagoddal. Az edző mindkettőtöknek személyre szabott edzéstervet készít, s egyszerre irányítja a tréningeteket. Közös élmény, közös erőfeszítés, önkéntelen versengés és maximális jó hangulat biztosított!

 

Extra szórakoztató társas élmény
A páros Speedfitness edzések rendkívül motiválóak és szórakoztatóak, nincs helye feszengésnek vagy „nem találom a helyem” érzésnek. Hiszen ezek bármilyen céltudatos is vagy, nagyban akadályozzák az edzésed eredményességét. A LOOK YOUR BEST egy olyan közösség, ahol a közvetlen, baráti légkör, az irányító és motiváló edző valamint edzőtársad látványos fejlődése is inspirálni fog Téged, mi több megalapozza a tréninged alaphangulatát. Ez által pedig duplájára nő a kitartásod és a teherbírásod is.

TIPP: A LOOK YOUR BEST páros edzéseit még változatosabbá és vidámabbá tehetitek a stúdiókban fellelhető Xbox Kinecttel! Tiétek a színpad! Tréning közben próbáljátok ki a videojátékos táncprogramot is! Anyagcsere-fokozó programot bekapcsolni, Xboxot indítani, nevetni-ugrálni-sikítani! A legújabb technológiai fejlesztések találkozásának eredménye egy testet-lelket felüdítő, szuperhatékony kardió edzés!
Ha ismerőssel nehéz összeegyeztetned a megfelelő időpontot, akkor sem maradsz le erről a különleges lehetőségről. Bátran csatlakozz a LOOK YOUR BEST Clubhoz és garantáltan lesz edzőtársad az egyedi, sokoldalú tréninged alatt.


Páros edzésekre jelenleg a következő stúdiókban van lehetőséged:

LOOK YOUR BEST Baja
Cím: 6500 Baja, Hattyú u. 2.
Bejelentkezés: 30/5199939
Xbox Kinect

LOOK YOUR BEST Szentendre

Cím: 2000 Szentendre, Kálvária út 16/c
Bejelentkezés: 30/5118834
Xbox Kinect

LOOK YOUR BEST Ostrom
Cím: 1015 Budapest, Ostrom u. 29.
Bejelentkezés: 30/2050496
Xbox Kinect

X-BOX edzés az alábbi LOOK YOUR BEST stúdiókban elérhető:
LOOK YOUR BEST Prestige

Cím: 1138 Budapest, Meder utca 8. B-VIII /2. (Prestige Towers)
Bejelentkezés: 06 70 416 5963

LOOK YOUR BEST Hajós u.
Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 39.
Bejelentkezés: 06 30 869 8332

LOOK YOUR BEST Riverside

Cím: 1133 Budapest, Viza utca 7/a.
Bejelentkezés: 06 30 288 0288

LOOK YOUR BEST Stefánia
Cím: 1149 Budapest, Egressy út 8.
Bejelentkezés: 06 30 392 2792, 06 1 252 8726

LOOK YOUR BEST Római
Cím: 1031 Budapest, Nánási út 5-7. D-II /14.
Bejelentkezés: 06 30 503 7553

Úgy érzed, hogy edzéseidet hatékonyabban, tudatosabban, sikeresebben szeretnéd végezni? Akkor keresd fel bármely LOOK YOUR BEST stúdió egyikét: http://lookyourbest.hu/hu/studiok.html
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!