Egészség

Ha ezeket tapasztalod, érdemes orvoshoz fordulnod: ez a 6 ritka és furának tűnő tünet a terhességet is jelezheti

Néhány ezek közül még azelőtt megjelenhet, hogy a terhességi teszt pozitív eredményt mutatna.

„Vajon terhes vagyok?”

A menstruáció késése, a reggeli rosszullétek, a kimerültség, fáradtság, a korábban kedvelt dolgoktól való undor – ezek talán a terhesség leggyakoribb, legismertebb jelei, amelyek első tünetként jelentkezhetnek a várandós nőknél. Igen ám, de vannak ennél sokkal ritkább, furább jelei is annak, ha az ember lánya terhes: mivel minden nő máshogy éli meg a várandóság első tüneteit, így nem lehet nagy általánosságról beszélni, az azonban biztos, hogy vannak bizonyos jelzések, amelyekből azt sejtheted, hogy egy kis csöppség épp úton van hozzád. Galériánkban összeszedtünk 6 ilyen jelet, amelyeket még azelőtt tapasztalhatsz, hogy elvégeztél volna egy terhességi tesztet, esetleg az pozitív eredményt jelzett volna neked!

Ha kék foltokat észlelsz a WC-ülőkén, miután végeztél a dolgoddal, az azt jelentheti, hogy terhes vagy. Tudományos magyarázatot vársz erre a furcsaságra? Nos, azzal nem szolgálhatunk, de ahogyan azt a Bright Side is írja, sok kismama arról számolt be, hogy terhessége elején bekékült a WC-ülőkéje, melynek egyik oka lehet a deszka antibakteriális bevonata, amely reakcióba léphet a terhességi hormonokkal. A szülés előtti vitaminok szintén okozhatják ezt, ugyanis ezek hormonális változásokat okoznak a szervezetben, ami ugyancsak befolyásolhatja az ülőke színét.
Kattints a további képekért!

Most végre kiderült, hányszor kéne cserélni az ágyneműhuzatunkat ahhoz, hogy biztonságban tudhatjuk magunkat, már ami az egészségünket illeti.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...