"Olyan voltam, mint egy zombi" - Sztáranyukák vallanak a szülés utáni depressziójukról

A szülés utáni depresszió súlyos probléma, és bár régen szégyen volt róla beszélni, ma már egyre több nő nyílik meg és mondja el, milyen érzés ezzel a problémával élni. Íme, 6 sztáranyuka őszinte vallomása!

Drew Barrymore

A cuki színésznőnél azután diagnosztizáltak szülés utáni depressziót, hogy életet adott második gyerekének. „Az első után teljesen jól voltam, nem is értettem, hogy lehet valaki depressziós egy ilyen időszakban. Később persze rájöttem, teljesen magam alatt voltam.” Drew Barrymore kb. 6 hónapig szenvedett a szülés utáni depressziótól, de azt mondja, hálás a sorsnak a betegségéért, hiszen megtanította őt a jelenben élni.

Amanda Peet

Amilyen boldog volt Amanda Peet, amikor kiderült, hogy terhes, olyan borzasztó állapotba került a szülés után. „Őszintén szeretnék beszélni erről, mert úgy érzem, még mindig szégyen, ha az anyaság nem kitörő örömmel tölt el, hanem vegyes érzelmekkel - mint ahogy engem is. Rengeteg ember küzd ezzel, de nehéz találni olyanokat, akik hajlandóak beszélni is róla” - nyilatkozta a csodaszép színésznő.

Lapozz a folytatásért!

Fotók: Instagram

Oldalak