Egészség

Ezek a szívbetegség szemmel látható jelei: 5 intő tünet, melyeken az életed is múlhat, ha nem veszed őket elég komolyan!

Ha ezeket tapasztalod magadon, azonnal fordulj orvoshoz egészséged érdekében, hiszen mint ahogyan a mondás is tartja, jobb félni, mint megijedni!

Panaszok, amiket nem éri meg félvállról venni

Sokan azt gondolják, hogy a szívbetegségnek csak és kizárólag olyan tünetei lehetnek, amelyek ezzel a szervünkkel kapcsolatosak, mint például a mellkasi szúrás vagy éppen a szapora szívverés. Azonban vannak más olyan jelek is, melyek egyértelműen a szívbetegségre utalhatnak. Nagyon fontos, hogy ezekre odafigyeljünk és észrevegyük őket, hogy időben kaphassunk szakszerű segítséget elkerülve a nagyobb bajt. Galériánkban olyan tüneteket szedtünk most össze, melyek elsőre ártalmatlan semmiségeknek tűnhetnek, de akár előjelei is lehetnek ennek a komoly, sokakat érintő betegségnek is.

Kellemetlen szag: Számos szakember szerint a kellemetlen szájszag és az ínygyulladás szoros összeköttetésben van a szívbetegséggel. A ínybe ugyanis különböző baktériumok kerülhetnek a kardiovaszkuláris rendszeren keresztül, így azok gyulladáshoz vezethetnek, ezt pedig követi a kellemetlen szag.
Kattints a további képekért!

Ha eddig te is mindig leszedted a gyümölcsről ezeket a hasznos szálakat, akkor ezentúl biztos, hogy nem fogod, miután megtudtad, milyen egészségesek is valójában!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.