Szex terhesség alatt: ezekkel a pózokkal nagyon élvezetes lesz

Minden trimeszternek megvannak a maga szexpózai.

Szex a terhesség alatt? Igen!

Sok várandós nő nem szívesen szeretkezik a babavárás ideje alatt: vannak, akik féltik a kicsi testi épségét (vagy éppen a sajátjukat), míg másoknak egész egyszerűen kényelmetlen, kellemetlen az aktus. Pedig jól megválasztott szexpózokkal egyszerre lehet élvezetes és biztonságos a hancúr, még növekvő pocakkal is. Mutatjuk, melyik trimeszterben mit érdemes kipróbálni!

Első trimeszter - 13. hétig (1-3 hónap)

Olló

Az első trimeszterre egy csöppet sem fárasztó, mégis mindkettőtök számára nagyon élvezetes pózt ajánlunk. Az olló gyengéd behatolást tesz lehetővé, így talán nem is baj, hogy a férfi kapja az irányító szerepét. Mivel hátadon helyezkedsz el, mindenképpen a terhesség elején próbáljátok ki, mert nagy pocakkal már sokkal nehezebb lesz kivitelezni.

Misszionárius egy kis csavarral

A misszionárius póz tökéletes végrehajtásában nyilvánvalóan zavarni fog az egyre növekvő pocakod, így muszáj belevinni egy kis csavart. Ha felfekszel egy kényelmes székre, a partnered könnyen megtalálja a beléd vezető utat. A szexterapeuta azonban figyelmeztet: a 20. hét után ezt már ne csináljátok, mert veszélyes.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: womenshealthmag.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Címkék:

Szólj hozzá Te is!