Egészség

Ez történik a testeddel, ha minden egyes nap szeretkezel

Azt már kiveséztük, mi vár rád, ha hosszú ideig nem bújtok össze a pároddal. Jöjjenek a mindennapos szex következményei!

Kevésbé leszel stresszes

Bizonyított tény, hogy a szex mérsékli a vérnyomást, aminek köszönhetően a stresszt is csökkenti. Ha tehát minden egyes nap ágyba bújsz a partnereddel (vagy valakivel), nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel, és nem fogsz idegeskedni piszlicsáré dolgok miatt.

Erősödik az immunrendszered

A jó szexuális élet és az erős immunrendszer közé egyenlőségjelet lehet tenni. Már heti egy aktus is hozzájárul a vírusok, baktériumok ellen harcoló antitestek fokozottabb termelődéséhez. Képzeld el, mit tesz akkor veled a mindennapos hancúr!

Fogysz

A szex igen fárasztó tud lenni, főleg akkor, ha mindent beleadunk, és a saját, valamint a partnerünk igényeit is ki szeretnénk elégíteni. Egy menet felér egy hosszú edzéssel a konditeremben, annyi különbséggel, hogy mind a két helyen másfajta mozgást végzünk. Vizsgálatok szerint egy fél órás aktus 85 kalóriát éget el, szóval minél tovább bírod, annál többet fogyhatsz - szórakozva.

Lapozz a folytatásért!

Gifek: giphy.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.