Ez történik a testeddel, ha minden egyes nap szeretkezel

Azt már kiveséztük, mi vár rád, ha hosszú ideig nem bújtok össze a pároddal. Jöjjenek a mindennapos szex következményei!

Kevésbé leszel stresszes

Bizonyított tény, hogy a szex mérsékli a vérnyomást, aminek köszönhetően a stresszt is csökkenti. Ha tehát minden egyes nap ágyba bújsz a partnereddel (vagy valakivel), nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel, és nem fogsz idegeskedni piszlicsáré dolgok miatt.

Erősödik az immunrendszered

A jó szexuális élet és az erős immunrendszer közé egyenlőségjelet lehet tenni. Már heti egy aktus is hozzájárul a vírusok, baktériumok ellen harcoló antitestek fokozottabb termelődéséhez. Képzeld el, mit tesz akkor veled a mindennapos hancúr!

Fogysz

A szex igen fárasztó tud lenni, főleg akkor, ha mindent beleadunk, és a saját, valamint a partnerünk igényeit is ki szeretnénk elégíteni. Egy menet felér egy hosszú edzéssel a konditeremben, annyi különbséggel, hogy mind a két helyen másfajta mozgást végzünk. Vizsgálatok szerint egy fél órás aktus 85 kalóriát éget el, szóval minél tovább bírod, annál többet fogyhatsz - szórakozva.

Lapozz a folytatásért!

Gifek: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!