Egészség

Hatalmas patkányt fotóztak a Szent János Kórház szülészeti osztályán

A hatalmas patkányról a naphire.hu egyik olvasója juttatott el fotót a lapnak.

Több helyiségben is megjelentek a patkányok

A fotót beküldő olvasó a Szent János Kórház szülészetén találkozott a megtermett rágcsálóval. Azt is elmondta, hogy azt követően, hogy a sebészetet és az urológiát áthelyezték a Kútvölgyi Kórházba, több terem és szoba is megüresedett, ahol elkezdtek felbukkanni a patkányok. A kórház elismerte, hogy van patkány az épületben.

"Kórházunk - a hazai közintézményekre vonatkozó közegészségügyi előírásoknak megfelelően - megrendeléssel rendelkezik a rágcsálók elleni csapdák kihelyezésére és azok folyamatos megfigyelésére, pótlására, valamint fertőzöttség esetén a rágcsálók egyedi irtására" - kezdte válaszát a kórház a lap megkeresésére.
Kattints a további képekért!

Forrás: naphire.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...