Egészség

Ép testben ép lélek – megérkeztek Rubint Réka alakreform termékei

Rubint Réka közismert alakreform szakértő rendkívüli együttműködésbe kezdett a Rossmann-nal: piacra dobta vadonatúj táplálékkiegészítőit, amelyek decembertől beszerezhetők a Rossmann üzleteiben. Mind a tizenkét termék speciálisan a női egészséget támogatja, ezenfelül a fitneszguru szakértelmén és személyes tapasztalatain alapulnak, így célzottan támogatják az egészséges életmód kialakítását és fenntartását.

A teljeskörű életmódváltás lehetősége

Magyarország egyik vezető drogérialánca új dimenziókat nyit meg az életmódváltásban: decembertől 90 Rossmann üzletben, valamint az Online Drogériában vásárolhatjuk meg Rubint Réka táplálékkiegészítőit. Ezek az újdonságok nem csupán a termékkínálatot bővítik, hanem magukba hordozzák a teljeskörű életmódváltás lehetőségét is.

Nemcsak a test, hanem a lélek egészségét is támogatja

Rubint Réka a fitneszedző karrierje mellett az életvitelével is inspirálja a rajongóit. Hosszú évek óta elkötelezett az egészséges életmód mellett, az életmódváltás számára nemcsak egy fizikai állapotot, hanem a lélek egészségét is jelenti. Az Alakreform termékek tervezése során így kiemelt figyelmet fordított a hatékonyságra és az összetevőkre, ezáltal minden egyes termék garancia a minőségre.

Ezek a speciális étrendkiegészítők kifejezetten a nők igényeire szabva készültek, a tizenkét termék között megtalálhatók kollagén és multivitamin készítmények, továbbá proteinitalok és narancsbőr elleni krémek is, amelyek a női egészségügyi és szépészeti célok elérését egyaránt támogatják.

„A tervezés során fontos szempont volt számunkra, hogy olyan színvonalas táplálékkiegészítőket hozzunk létre, amelyek teljeskörűen biztosítják az életmódváltást. Így alkottuk meg az Alakreform táplálékiegészítőket, amelyek a minőség és elkötelezettség jegyében jöttek létre. Segítségükkel könnyedén beilleszthetjük az egészséges szokásokat a hétköznapokba, így motiválni tudjuk a fogyasztókat céljaik elérésében. Külön öröm számunkra, hogy a Rossmann is támogatja az egészséges életmódra buzdító törekvéseinket” – tette hozzá Rubint Réka, az Alakreform alapítója.

rossmann rubint réka demcsák zsuzsa

Emellett egy különleges élmény is várja a vásárlókat: a polcon, amelyen megtalálhatóak a termékek, elhelyeztek egy QR kódot is, amelynek beolvasásával Rubint Réka, exkluzívan a Rossmann vásárlói számára készített tornájához juthatunk hozzá.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a drogériák közül mi forgalmazhatjuk az Alakreform táplálékkiegészítőket, amelyek egytől egyig egyedülálló ötvözetei annak az elhivatottságnak és szakértelemnek, amit Réka képvisel” – emelte ki Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.

Egyedülálló sajtóesemény az Aréna Plázában

A termékek bevezetését ünneplő sajtóeseményen Rubint Réka személyesen is részt vett egy kerekasztal-beszélgetésen, ahol Demcsák Zsuzsa műsorvezető és Szász Máté biológus által mélyebb betekintést nyerhettek a résztvevők az egészséges életmód és alakformálás rejtelmeibe.

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.