Egészség

Undorító oka van: ezért ne igyál soha a repülőn lévő csapvízből - Nagy bajod is lehet belőle!

Az utazási szakértő mindenkit óva int attól, hogy a repülőgépen lévő csapvízből fogyasszon, függetlenül attól, hogy hideg vagy meleg vízről van-e szó.

Ne fogyassz belőle, ha jót akarsz az egészségednek

Bár a repülőgépen meglehetősen drágán lehet vásárolni egy korlátozott étel- és italkínálatból, illetve a fedélzetre sem vihetünk fel magunkkal bármit, az utazási szakértő azt javasolja, hogy ne sajnáljuk a gépen kapható italokra kiadni a pénzt, főleg ha az ásványvízről van szó. Egészségünk szempontjából ugyanis megéri kiadni azt a bizonyos összeget egy palack vízért, hiszen nagy bajunk is lehet, ha a spórolás végett a fedélzeten csordogáló csapvizet választjuk a steril ásványvíz helyett. Hogy miért? Nos, galériánkból megtudhatod!

Anton Radchenko szerint utazás közben nagyon fontos, hogy hidratáltak maradjunk, hiszen a nedvesség hiánya és a nagy magasság miatt a repülőn különösen fáradtnak és kimerültnek érezhetjük magunkat, ha nem pótoljuk a folyadékot.
Kattints a további képekért!

Egy új tanulmány szerint az emberek kommunikációs képessége és fizikai aktivitása is javulhat, ha szükség esetén rendszeresen viselik ezt a készüléket a mindennapok során.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?