Egészség

Ezeket az ételeket és italokat soha nem szabadna éhgyomorra fogyasztanod: rossz vége lehet, ha mégis így teszel!

Akár az egész napodat elronthatod már kora reggel, ha olyan ételekkel vagy italokkal indítod a napod, melyeket inkább kerülnöd kéne éhgyomor esetén.

Kerüld őket messziről

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, hiszen az éhgyomorra bevitt táplálékokkal megalapozzuk a napunkat, az energiaszintünket, valamint beindítjuk emésztésünket is. A legtöbben a kávéscsésze után nyúlnak korán reggel, ráadásul éhgyomorra, azt nem is sejtve, hogy ezzel mekkora gondokat okozhatnak maguknak. Üres a hasad? Akkor van néhány étel és ital, ami kifejezetten tiltólistás: olyan alapvető élelmiszerekről van szó, ami biztosan az első gondolatod, ha reggeliről van szó. Galériánkban mutatjuk, melyek ezek!

Kávé: Kezdjük egyből a legalapvetőbbel, ami nem más, mint a kávé. Éhgyomorra irritálhatja a gyomrunkat, megemeli a stresszhormonok szintjét, nehezíti a máj munkáját, nyugtalansághoz vezet, sőt még gyomorhurutot is okozhat.
Kattints a további képekért!

Julie McFadden szerint három dolgot mindenkinek tudnia kell a betegek haldoklásáról – az emberek megdöbbentek azon, amikről a nővér lerántotta a leplet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.