Egészség

Egy évet adtak az orvosok a 34 éves rákos férfinak, csoda történt vele: az édesapa szerint ez az olaj mentette meg az életét

Luke Goodwin kemoterápiás kezelése mellett napi háromszor vette magához a különleges, általa csak „valódi folyékony csodaként” emlegetett olajat, ami szerinte megmentette az életét.

Egy évet adtak neki, mára tünetmentes

A 34 éves édesapánál, Luke Goodwinnál tavaly augusztusban 4-es stádiumú, rosszindulatú lágyrész daganatot diagnosztizáltak az orvosok: ez egy ritka fajtája a ráknak, amely a test szerveinek simaizomzatában alakul ki, és átlagosan 3000 emberből egyet érint. Luke egy közülük: a férfi máján egy 68 mm-es daganatot találtak, így az autósofőrként dolgozó férfinek intenzív kemoterápiát rendeltek el az orvosok, és arra figyelmeztették őt, hogy valószínűleg már csupán egy éve lehet hátra. Luke azonban nem esett pánikba: különböző kezelések után kezdett el kutatni az interneten, amit a kemoterápia mellett alkalmazhat, így lelt rá egy olajra, amit napi három alkalommal vett magához, és ami megmentette az életét.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.