Pulzáló mágnesterápia - Gyógyítás vagy szemfényvesztés?

Rengeteget hallani a pulzáló mágnesterápia csodás gyógyító hatásairól, ám a szakemberek véleménye megoszlik róla. A tények azonban itt is megmutatják, hogy az igazság nem odaát, hanem valahol középúton van.

Egy kis mágnes történelem

  • India ősi szent írásaiban, a Védákban is szerepel a mágneses kezelés.
  • 3500 évvel ezelőtt, az ősi kínai gyógyászatban használták fájdalomcsillapító hatását: innen származik az első feljegyzés is a mágnes gyógyító jellegéről.
  • Egyiptomban is bevett módszer volt a mágnesterápia.
  • Az ókori görögök is segítségül hívták a gyógyító mágnesességet.
  • Kr. u. 1000 körül a perzsa orvoslásban is megjelent a mágnesterápia, elsősorban a görcsök és a köszvény gyógyításában alkalmazták.

Egész életünket mágneses mezők hatása alatt éljük

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A mágnesek testünkre gyakorolt hatása nem csoda, hiszen egész életünket mágneses mezők hatása alatt éljük. Az egész evolúció a Föld mágneses tere, illetve annak változásai között ment végbe.

Ezt a mágneses teret a Föld vastartalmú kőzetei, illetve a földköpeny és a mag egymáshoz viszonyított forgása hozza létre. Modern műszeres mérésekkel az is megállapítható, hogy ez a mágneses erőtér rezgéssel is rendelkezik, alacsony frekvenciatartományban.

A mágneses mezők hiánya és bősége

Ezekhez a hatásokhoz hozzászoktunk, szervezetünk működésének olyan szerves részei, hogy nem is sejtjük. Nem is az erőterek változása, inkább azok hiánya az, ami észrevehető. Ezt először hosszabb űrutak során űrhajósokon figyelték meg: az erőterek hiányának számlájára írták élettani változásaikat. Később mágnesesen árnyékolt bunkerekben a Földön is igazolták a mágneses erőtér hiányának negatív hatásait.

Oldalak

Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.