10 tény a péniszről, amit bántóan kevés férfi tud

Ezek a legfontosabb információk arról a bizonyos legnemesebb testrészről.

Ekkora az átlagos merev pénisz

Egy átlagos merev pénisz 14 cm hosszú, hangsúlyozzuk, átlagosan: a méretek a 4 cm-től egészen a 26 cm-ig terjedhetnek. Érdekesség, de attól is függhet, kinek mekkorára dagad a férfiassága, hogy milyen módon lett erekciója. Orális szex útján például mindig sokkal nagyobbra nő a szerszám.

Csökkenhet a mérete

Nem csak városi legenda, valóban csökkenhet a pénisz mérete - igaz, ez a szörnyűség csak a merev pénisz esetében történhet meg. Az eredményt a dohányzás ronthatja, 1 cm-rel is rövidebb lehet a pasi szerszáma. Az ok egyszerű: az erekcióhoz hibátlan vérkeringés szükséges, a cigarettában lévő anyagok azonban érszűkületet okoznak.

Kettő jobb, mint egy?

Ritkán, de előfordulhat, hogy valaki két pénisszel születik. Ebben az esetben azonban nem érvényes az állítás, hogy kettő mindig jobb, mint egy. Általában egyik szerszám sem működik megfelelően. Ahhoz, hogy a férfi valóban férfi tudjon lenni, valamelyiket műtéti úton el kell távolítani.

Volt idő, amikor csontos volt

Meglepő, de az evolúció bizonyos szakaszában a péniszben még volt gerinc. Ez azonban viszonylag korán, a neandervölgyiek idejére eltűnt, és vele együtt a péniszcsont is tovaszállt. Mára már teljesen csontmentes a szerszám, ettől függetlenül képes eltörni.

Lapozz, a cikk folytatódik a második oldalon!

Fotó: NetDoctor

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!