Egészség

Immunerősítő őszi finomságok a vírusok ellen

Mostanra már - ha nem figyeltünk oda egy kicsit jobban - a nyári vitamin tartalékaink kiürültek, és eljött az ideje annak, hogy ősszel felkészítsük szervezetünket a téli időszakra. Mutatunk néhány szuperételt, amik garantáltan elűzik a fránya vírusokat.

Készítsd fel magad a télre

Ahogy beköszönt a hideg egyre inkább érezzük azt, hogy letörtek vagyunk, kedvtelenek és nem ugyanazzal az energiával vágunk neki a munkának, mint pár hónappal ezelőtt. Ilyenkor ezt az állapotot az esős időre fogjuk, vagy a sok munkára, ami miatt nyugtalanul alszunk és azt gondoljuk, hogy biztos ezért romlik teljesítőképességünk. Ez a legkézenfekvőbb verzió, így gyakran eszünkbe sem jut, hogy a vitaminhiány és a tápanyagokban szegény étkezés okozza a bajt. Dr. Somogyi Katalin, a hévízi NaturMed Hotel Carbona főorvosa emlékeztet rá, hogy az immunrendszerünk erősítésével jelentősen megelőzhetők a különböző betegségek.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.