Megható: Véletlenül akadályozta meg a lány, hogy barátja megölje magát

Filmre kívánkozik ez az igaz történet.

Életed melyik pillanata kívánkozik filmvászonra?

A napokban a Buzzfeed oldalán akadtunk erre a csodálatos történetre. A Quora nevű oldalon egy afféle kérdezz-felelek rendszer működik és felröppent egy olyan kérdés, hogy: "Mi volt az életedben az az egy pillanat, amit csak egy filmben tudnál elképzelni?" Kevin Walsh megható történettel válaszolt.

Kevin 13 évesen találkozott élete szerelmével, azonban ő ezt akkor még nem tudta. Egy nyári táborban ismerte meg Katherine-t, ahol szoros barátság szövődött közöttük. "Sokat beszélgettünk, sokáig kapcsolatban maradtunk egymással" – írta Kevin. Egy idő után aztán jött a középiskola és a két jóbarát már nem beszélt minden nap. Ekkor történt, hogy Kevin depresszióba esett és véget akart vetni a saját életének.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

fotó: Quora/Kevin Walsh

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó világosan jelezte, hogy a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nincs helye többé a királyi családban.
Fashion&Beauty
Miley Cyrusnak bőven van mit ünnepelnie. Legújabb száma, a Flowers egy hét alatt a legtöbbször streamelt zene lett a Spotify történelmében, és a Billboard Hot 100 listáján is az első helyen szerepelt...
Lifestyle
Egy egykori mekis dolgozó megosztotta, hogyan kaphatsz a McDonald's-ban friss sült krumplit anélkül, hogy a klasszikus "só nélkül kérem" trükköt kéne használnod. És ez a trükk pofátlanul egyszerű, és...