Nyit a kedvenc zöldségesünk!

Sem hétköznap, sem télen nem kell nélkülöznünk a friss zöldségeket! Elég kibontani egy Bonduelle-konzervet, és úgy érezhetjük, mintha piacon válogattuk volna ki a legszebb és legfinomabb zöldségeket. (x)

Manapság egyre kevesebb idő jut a minőségi táplálkozásra, arra, hogy mindig, mindenből a legjobbat, a legfrissebbet vegyük, persze úgy, hogy pénztárcánk is bírja. Kiváltképp igaz ez a zöldségekre, hiszen ki tud minden nap piacra menni, hogy kedvére válogasson a zöldségesek friss áruiból?

Pedig napjainkban már szinte elképzelhetetlen egy ebéd vagy vacsora zöldségek és saláták nélkül. Egyre többen étkeznek egészségtudatosan, odafigyelve arra, hogy változatos étrenddel megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttassák szervezetüket.

Friss zöldségek az otthonunkba

De nem kell lemondani ezekről! A Bonduelle elhozza otthonába a friss zöldségek világát, hiszen aki egy Bonduelle-konzervet kinyit, úgy érezheti, mintha éppen kedvenc zöldségesénél vásárolna, vagy akár maga szedte volna! Sőt a tisztítással, borsófejtéssel, babáztatással sem kell foglalkoznia, hiszen a Bonduelle-zöldségek felhasználásra készek, elkészítési lehetőségük határtalan, legyen szó levesről, előételről, salátáról vagy akár egy különleges zöldségmuffinról.

A Bonduelle széles konzerv- és fagyasztott-termék kínálatában a mindenki által kedvelt alapzöldségek mellett – pl. kukorica, gomba, zöldborsó - olyan különlegességeket is megtalálhatunk, mint a bébirépa, a borsó-bébirépa keverék vagy a brokkoli.

A Bonduelle-konzervek finom zöldségei tartalmazzák a számunkra fontos ásványi anyagok, vitaminok és rostanyagok megfelelő mennyiségét, tartósítószert azonban nem! A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat pedig garanciát nyújt az igazi Bonduelle-minőségre!

További információk a Bonduelle friss zöldségeiről!

Oldalak

Címkék: