Egészség

Vége a szenvedésnek! Ezzel a dologgal öt perc alatt, gyógyszer nélkül elmulaszthatod a migrénes fejfájásod

Itt a gyógyszermentes válasz a migrénes fájdalomra, ráadásul nagyon gyorsan. A migrén világszerte milliókat érint, ők pedig pontosan tudják, mennyire kínzó fájdalommal járhat ez a betegség.

Megkeseríti az érintettek életét

A 41 éves Melissa Cullen, Yorkshire-ből származó 41 éves, kétgyermekes anya, aki migrénes fájdalomtól szenved. Azt mondta, hogy eleinte összeszorította a fogait, és megpróbált megküzdeni vele. De aztán kipróbált valamit, ami megváltoztatta az életét.

"Amikor migrénem volt, rosszul éreztem magam, jégpakolást kellett tennem a fejemre, és masszíroztam a halántékomat" - emlékszik vissza Melissa. "Paracetamolt és ibuprofent szedtem, és néha le kellett feküdnöm". A migrén körülbelül öt évvel ezelőtt kezdődött Melissánál és havonta körülbelül háromszor keserítette meg az életét. "Voltam szemészeti vizsgálaton és a háziorvosomnál, de nincs nyilvánvaló oka. Elfoglalt, dolgozó anyuka vagyok, és a migrén mindent megnehezített - dühös lettem a legkisebb gyermekemre, mert kiabált, aztán bűntudatom támadt, különösen, amikor a lányom azt mondta: 'Feküdj le, anyu, majd én főzök" - tette hozzá.

Megismerkedett azonban egy olyan dologgal, ami megváltoztatta az életét. A TENS - ami a transzkután elektromos idegstimuláció rövidítése - gépek úgy működnek, hogy kis elektromos impulzusokat küldenek az idegvégződéseken keresztül, hogy blokkolják az agyba küldött fájdalomüzeneteket. Melissa, aki a nyugat-yorkshire-i Wetherbyből származik, sikeresen használt egyet a szülés során Jackkel, így kíváncsian hallott a migrénre kifejlesztett TENS-gépről. "Ez reményt adott nekem" - vallja be. "És most, hogy már használtam, tényleg értékelem. Legfeljebb öt perc alatt megszünteti a fájdalmat. Nagyon gyors" - tette hozzá.

A TENS készükék kicsi, hordozható és könnyen használható. Használható önmagában vagy kombinált terápia részeként a fájdalomcsillapítók mellett. A betegeknek mindössze annyit kell tenniük, hogy a cserélhető öntapadós párnákat a homlokukra erősítik, majd bekapcsolják. "Egyáltalán nem fáj, és nem kényelmetlen - furcsa, de kellemes érzés" - mondja Melissa. "Megszünteti a fájdalmat, és amikor leveszem, nem jön vissza. Akkor használom, amikor migrénem van, és különböző beállítások vannak a fájdalom erősségének függvényében. Most már kevesebb migrénem van, és sokkal kevésbé befolyásolja a mindennapi életemet. Ajánlom - ez egy nem gyógyszeres, nyugtató hatású módja a fájdalom kezelésének a gyógyszerek szedése helyett" - fejtette ki.

Lapozz!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Kezdetben minden zuhany káprázatos és csak úgy csillog a tisztaságtól: a csempe szép fehér, a fugák makulátlanok és az üvegajtók teljesen átlátszók. Ám az idő múlásával, akármilyen rendszeresen is...
Sztárok
Harry herceg nyitott lenne a békülésre, főleg most, hogy édesapja, III. Károly, valamint sógornője, Katalin hercegné is súlyos betegségben szenvednek. Vajon van egyáltalán erre esély?
Fashion&Beauty
A dús szemöldök az egyik legnagyobb trend idén, amiről mindenki csak álmodozik. Azonban, ha megfogadsz pár egyszerű tippet, gyorsan elérheted a tökéletes formát, méghozzá természetes úton, rövid idő...