Figyelmeztetnek a magyar mentősök: a szeretteid életét kockáztatod, ha ezekre a hírességekre hallgatsz

Azzal természetesen nincsen semmi baj, ha orvosi sorozatokat, vagy akciófilmeket nézünk, de ha ezekből vesszük az alapokat egy vészhelyzetben, akkor nagy galibát tudunk okozni.

A magyar mentősök megosztottak néhány bizarr sztorit

Az életmentő tudás mindenki számára elérhető, akár könyvekből, akár az interneten. Kiemelten fontos is, hogy szükség esetén képesek legyünk segíteni másokon.

Bár lelkileg erősnek kell lennie ehhez, de legyünk fejben felkészültek és bátrak, ha baleset történik a közelünkben. Az elsősegélynyújtás során szerzett ismeretekkel megmenthetjük valakinek az életét, és csökkenthetjük a sérülések súlyosságát.

Viszont ne gondoljuk azt, hogy mi vagyunk dr. Mark Greene a Vészhelyzetből, akárhányszor néztük meg a sorozatot. A galériánkban most megosztunk néhány bizarr sztorit!

A magyar mentősök eléggé ki tudnak akadni, ha valaki a hollywoodi tudását veti be a segítségnyújtás során. Ezzel nem csak még nagyobb galibát tudunk okozni, de még a beteg életét is kockáztatjuk.
Kattints a további képekért!

Sajnos mindenki életében eljöhet az a pont, amikor mentőt kell hívnia. Aki már tárcsázta a 112-őt, azért annak is érdemes megnéznie, mire érdemes figyelni a hívás közben.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.