Egészség

Angliában egyre nagyobb a nyugtalanság az indiai mutáns miatt, pánik tört ki egy repülőtéren

A szigetországban már felütötte a fejét az indiai vírusvariáns, az emberek - érthető módon - egyre nyugtalanabbak, és lehet, hogy a június 21-ére tervezett teljes nyitás is veszélybe kerül.

Káosz a repülőtéren

Angliában már megjelent - és egyre több embert fertőz meg - a koronavírus indiai variánsa, melytől milliók tartanak azóta, hogy bejárták a világsajtót az indiai egészségügyi válságot megörökítő, megrázó erejű képek és videofelvételek. A Heathrow repülőtéren nemrégiben három órán keresztül várakoztak együtt az Európából és Amerikából érkező utasok azokkal, akik Indiából jöttek. A huzamosabb ideig tartó, kényszerű összezártság sokakban - érthető módon - hatalmas félelmet keltett, egyesek pánikba estek. Boris Johnson miniszterelnök és kormánya már azt mérlegeli, érdemes-e tényleg tartani magukat az eredeti ütemtervhez, és június 21-én teljesen újranyitni az országot, vagy esetleg célszerűbb lenne elodázni ennek időpontját.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.