Egészség

Schwarzenegger megfohászkodhat: Kocsis Tibor durván kigyúrta magát

Fontos számára az egészséges életmód.

Tibi vagyok, így hódítok

Kocsis Tibor élete 2011-ben végérvényesen megváltozott, amikor megnyerte az X-Faktor második évadát. A sármos énekes belopta magát a közönség szívébe, karrierje pedig azóta is felfelé ível. Az énekes soha nem titkolta, hogy fontos szerepet játszik mindennapjaiban az egészséges életmód követése, hiszen saját bevallása szerint fiatalabb korában komoly túlsúllyal küzdött, azonban kitartásának köszönhetően ma már izomban mérheti a plusz kilókat. A híresség büszke arra, amit elért, erről részletesebben a LifeTV Ez zsír! című műsorában beszélt.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal – nem volt ez másképp a 2023-as Inspiráló Nők Estjén sem, melyről az énekesnő részletesen...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Sztárok
Az Oscar-díjas amerikai színésznő ritkán engedi közel magához a nyilvánosságot, most azonban imádnivaló fotót osztott meg elbűvölő csemetéiről.