Kívánjunk gyermekáldást közösen a Kívánság Karácsonyfával!

Magyarországon 150.000 pár számára már évek óta késik a gyermekáldás, a Kívánság Karácsonyfát mély megértéssel és tisztelettel nekik is szánjuk. (x)

Mindenünk a gyermek! A Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet a boldog családokban hisz és azért dolgozik, hogy minél több család megtapasztalhassa a legnagyobb boldogságot, egy gyermek születését. A klinika segítségével már sok család válhatott még teljesebbé egy kisbaba érkezésével.

Tudjuk, hogy az adventi várakozás, majd a karácsony, melyet gyermek nélkül kénytelen ünnepelni, mekkora lelki terhet ró a párokra. Ezúttal ezért egy könnyed, mégis talán felszabadító hatású programot kínálunk, melynek középpontjában egy „Kívánság Karácsonyfa” áll. Ezzel a jelképes tevékenységgel erősíthetjük bizakodásunkat, a jövőbe vetett hitünket.

Kívánság Karácsonyfa segítségével fogalmazza meg szívének legszebb vágyát, és bízzunk benne, hogy álma nemsokára valóra válik.

Hogyan kívánhat?
Vegyen el egy borítékot a fa mellett elhelyezett dobozból, írja bele kívánságát, majd a borítékot a masnival együtt tűzze fel a Kívánság Karácsonyfára.

Ünnepélyes fa díszítés a Versys Clinics kollégáival és sztárvendégeinkkel, a Rippel családdal és Erdőhegyi Brigittával az Arena Plazaban, 2012. december 7- én, 18:00 órakor.

A Kívánság fa december 7- től december 23- ig megtalálható az Arena Plaza (1087 Budapest, Kerepesi út 9.) első emeletén.

Áldott és meghitt Ünnepeket kívánunk!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!