Ismerd meg a teafaolaj csodás hatásait!

Az elsősorban Ausztráliában őshonos fafajta leveleiből készült olaj a természet egyik legcsodálatosabb gyógyító esszenciája, felhasználási területeinek pedig csak a képzelet szab határt. Cikkünkből megtudhatod, miért ennyire népszerű ez a csodaszer, és miért érdemes beszerezni utazás előtt vagy az otthoni patikába.

Erősíti az immunrendszert

A teafaolaj két legfontosabb tulajdonsága, hogy elpusztítja a betegségeket terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és gombákat, valamint pozitívan befolyásolja a szervezet védekezőképességét.

Gyógyír a bőrnek

Bőrgyulladás és égési sérülés kezelésére, valamint sebek, horzsolások, vágott sebek, rovarcsípések tisztítására és fertőtlenítésére gyakran használják, mivel a seb nem ég, vagy viszket tőle és a szöveteket sem károsítja. A különböző bőrbetegségek, mint a herpesz, az ekcéma, a szemölcs vagy a sömör kezelésére, illetve az irritáció enyhítésére is kiválóan alkalmas a teafaolaj.

Fotó: blog.theteatreeoilreview.com

Oldalak

Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.