Már olcsón megveheted ezt a zöldséget, ami csökkenti a rák kialakulásának a kockázatát

Ezt a vitamindús zöldséget olcsón beszerezheted innentől a boltokban, valamint a piacon is. Érdemes minél többet fogyasztani belőle.

A húsvéti tálról sem hiányozhat

Tényleg beköszöntött a várva várt tavasz, és ez nem csak az időjárásban, hanem a konyhában is nagy változást hoz. Ez azt jelenti, hogy egyre több friss zöldséghez tudunk hozzájutni.

Ezeket fogyasszuk is bátran, mert segítenek elüldözni a tavaszi fáradtságot. Ilyenkor a szervezetünknek is vissza kell váltania a téli üzemmódból.

Van egy vitamindús zöldség, amit bátran fogyaszthatunk, ráadásul a boltokban, és a piacokon is rendkívül olcsón juthatunk hozzá innentől. Ez csökkenti a rákos betegségek kialakulásának veszélyét is. A galériánkban megmutatjuk, melyik finomságról van szó, és miért érdemes fogyasztani!

Hála égnek már a magyarok is kezdenek átállni arra, hogy egyre több idényzöldséget, vagy gyümölcsöt fogyasszanak. Ezek nem csak frissebbek és finomabbak, de olcsóbbak is ilyenkor.
Kattints a további képekért!

Evés előtt a legtöbb ember megmossa a különböző zöldségeket és gyümölcsöket, ám vannak olyanok, akik kockáztatják egészségük épségét azzal, hogy nem tesznek így.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.