Egészség

Ha ezt az olajat kened a homlokodra, minden ránc eltűnik róla: napi egy teáskanál már csodákat művelhet a bőröddel!

Megéri kipróbálni ezt a természetes ellenszert, amely hatékonyan távol tarthatja a ráncokat a homlokodtól.

Méregdrága kozmetikumok helyett

Sokan a legdrágább krémekkel, szérumokkal és kozmetikumokkal próbálnak a ráncok ellen védekezni és azok mélységét enyhíteni, holott a természet is megannyi lehetőséget kínál arra, hogy megőrizzük bőrünk rugalmasságát és egészséges fényét. Persze azt sem érdemes elfelejteni, hogy sokszor bármilyen jó is a bőrápolási rutinunk, a ráncok akkor is felüthetik a fejüket, hiszen a genetika, a stressz, a környezetszennyezés és a helytelen táplálkozás is befolyásolhatja, hogy a redők mikor és arcunk melyik részén jelennek meg. Ha azonban a homlokráncokról van szó, létezik egy természetes "csodaolaj", amely napi használat mellett távol tarthatja a redőket homlokunkról, és elég belőle egy kiskanálnyi is - galériánkban találod a további részleteket!

Kozmetikai beavatkozások és botox helyett érdemes a természet adta lehetőségekkel élni, ha a ráncokról van szó, de az elfogadás is fontos, hiszen az öregedés egy természetes folyamat, mivel az idő előrehaladtával a bőr egyre jobban elveszti rugalmasságát szervezetünk kollagéntermelésének csökkenése miatt.
Kattints a további képekért!

A szakértő szerint sokkal tovább élhetünk, ha felhagyunk bizonyos ételek fogyasztásával, és még szívünk egészségének is kedvezhetünk ezzel az apró változtatással.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...